I Dare You To Love Me 32.

Stan har feber ikväll! Jag, Fredrik, Ida och Sebbe är det roligaste som går i ett par skor. Vi har sprejat och smattar, var hur och när säger jag inte för ni skulle antagligen skvallra och vi skulle få sitta i fyllecellen eller vad fan de nu gör med vandaler som oss. Vilket vi iofs skulle klara galant då Fredrik och jag har varsitt munspel. Fan jag är dyng idag igen. Three day steady. Men på torsdag fyller jag år och tills dess är jag ledig och sen blir det helg så det blir bara att hålla igång. Tio stadiga dagar kommer det bli. Ush jag måste hämta ngt att äta.
Sådära ja nu har jag en macka och ettstort glas mjölk (mjölk is the shit) och har satt på mig pyjamas så det är slappt och trevligt men jag borde nog sluta skriva nu, jag känner att jag är i den delen av fullheten då man gärna avslöjar saker, och det kan gå illa. Men jag är fan det bästa du vet ändå!
Amour.

I Dare You To Love Me 31.

Dagen har varit lång och händelserik. Solen har skinit och det var fint, det har hänt så mycket, vet inte var jag ska börja eller om jag ens ska gå igenom allt igen. Men några nyckel ord kan nämnas i kronologisk ordning, vakna, bada, skola bakis, sola, parken, öl, Ida, Frasse, Jaqulines middag, parken, Rimbo, bakvägen, Stadion, hemma hos Fredrik, hemma hos Noffi och tillsist Nisses.
Jag är i alla fall hemma nu och ute börjar det ljusna och fåglarna kvittrar men man ser alla stjärnor om jag skulle dra upp mina persienner, men det gör jag inte för då kommer det sticka i mina ögon när jag vaknar. Jag är fundersam eller kanske bekymrad eller så är jag bara dragen men i vilket fall så faller jag för lätt. På tok för lätt kanske, men det är så det måste vara för att bevara balansen i Sörens Änglar. Det skulle vara otroligt skönt att bara sova tills jag vaknar imorgon men även imorgon verkar bli fullsmäckat med venisages, loppmarkader, pyssel och antagligen fika.
Jag är otroligt trött men jag orkar inte gå och lägga mig, det känns som att jag måste komma fram till en poäng som verkar vara för långt bort att hitta nu, men det är i alla fall det som håller mig vaken. Poängen är väl antagligen att hur otrevligt det än känns för mig så vill jag se dig lycklig, och om det är med mig eller någon annan saknar egentligen betydelse. Jag antar att när det känns så så blir det aldrig med en själv och det är något man mest försöker intala sig själv så man vet att någon i alla fall blir lycklig, och är någon lycklig och man önskar den all lycka då kan man inte vara helt olycklig själv.
Äch jag vet inte alls egentligen. Men för att muntra upp mig själv i mig själv i min osjälviska lyckönskning så lyssnar jag på SMK och strejk snusar. Det är ju första maj snart och då ska man väl strejka. Kanske är det också en dag då jag borde strejka i osjälviskheten och göra allt som man har i sin makt för att göra sig själv så lycklig som man bara kan, vet man hur så måste man kanske våga hoppa. Men det är så svårt att veta om man landar hel på andra sidan helvetesgapet där gräset faktiskt är grönare eller om man faller rätt ner i gapet.
Nej eftersom ingen orkar läsa allt det här i alla fall, allra minst jag när jag nyktrar till, så slutar jag här, utan varken poäng eller slutsats. Men vi säger så här, första april är dagen då du lurar folk, första maj är dagen då du hoppar eller åtminstånde hoppas för allt du är värd.
Amour.

I Dare You To Love Me 30.

Jag har precis målat naglarna och ska strax gå och lägga mig. Dagen har varit precis så bra som man vill att dagar ska vara. Fredrik trodde mig inte när jag sa att jag hade vapen hemma så idag tog jag med mig fyra vattenpistoler, han, jag och Ida krigade på en lektion som vi gjorde om till rast. På lunchen fick vi tillskott av den andra Fredrik men han tyckte sitt vapen var dåligt så det bar av til willys för att köpa ett nytt. Vattenballonger köptes också och vi spettade till roden och beblötade diverse estetare. Efter skolan gick Ida och jag ner i parken med Sören och Sara och drack vin och träffade Oscar, Ragge och Jimmy. Framåt sex snåret drog Ida och jag oss tillbaka till skolan för någon gång hade Johan lyckats få oss att lova att vara med på öpper hus. Vi var mer eller mindre berusade men tack och lov sa ingen någonting om det, inte lärare i alla fall. Efter det öppna huset gick vi tillbaka till parken och kamraterna och åt middag och chillade tills det bara var vi stronga kvar. Jag är nästan pinsamt trött men det har varit en lång dag och mycket sol och vattenkrig tär ändå på kroppen även om man inte märker det. Imorgon kommer också bli en bra dag, det känner man och det borde alla känna.
Amour.

I Dare You To Love Me 29.

Det är oftast de allra bästa planer som går sönder av någon faktor som egentligen inte ens har med planen i sig att göra. Sen går man runt och tänker på hur annorlunda allt hade varit om planen hade klaffat precis som man tänkte. Jag hade egentligen tänk det här som ett inlägg om att man får vara bitter och det suger när planer spricker, men nu när jag väl skriver det här så känner jag att fan, man kan alltid göra nya planer med samma mål och hoppet får aldrig dö för kampen tar aldrig slut förän du låter den.
Gud vad jag känner mig som en legosoldat nu, kanske mer dupplo men ni fattar poängen. Men vad jag kommit till insikt med är att man aldrig ska låta rasandet av framtida planer rasera allt annat. Och man kan alltid planera om.
Som om ingenting har hänt så hoppar jag över till vad jag gjort idag, jag och Jocke åkte in till stockholm för att shoppa. Jag köpte roliga tuggummin, örhängen och en plåmbok medans Jocke köpte skor, te och koppar. Det var en bra tur, jag köpte även present till Jaquline då hon har födelsedags middag på fredag, vet inte om jag har sagt det redan men jaja.
Snart börjar Grey's Anatomy och jag försöker egentligen bara få tiden att gå, ingen rolig är inne på msn, och de som inte är det är för upptagna för att träffa mig, mamma och pappa jobbar och jag har redan städat mitt rum. Jag vill iväg på äventyr och svepas in i en trombon av glitter och sol.
Amour.

I Dare You To Love Me 28.

Jag städar mitt rum och lyssnar på The Four Tops, det är precis så det ska vara om man ändå måste städa. BABY I NEED YOUR LOVING'!!!

I Dare You To Love Me 27.

Idag resulterade i en mycket bra dag. Skolan var väl iofs sådär, men när jag kom hem bestämde Jocke och jag att vi skulle gå på promenad, det gjorde vi också, vi gick runt hela Borgmästarholmen och tillbaka och sen hem till mig och åt makaroner och köttbullar, jag åt två och Jocke åt minst tolv. Sen kilade vi iväg till U-huset och mötte Fredrik, Albin, Niklas och Sara. Mickan var där ett tag också och massa andra som jag inte minns namnet på. Vi hade det trevligt och spelade TP med kuttrasju priser. När klockan slog tio följde Jocke, Sara och Albin med mig hem och vi fikade två gånger och lyssnade på musik. Nu har de nästan nyss gått hem och jag sitter här med min SL-mössa men har ingen att bestämma över ( när jag har på mig den får jag bestämma vad jag vill, det har mamma och pappa sagt). Jag borde verkligen städa mitt rum som jag sagt i flera dagar, man vet ju aldrig när man får oväntat besök som idag. Så antingen städar jag i natt eller i morgon, antagligen lite både ock.
Amour.

I Dare You To Love Me 26.

Jag går runt och känner mig skit peppad nu för tiden, har gjort det rätt så länge nu men hela tiden utan att veta riktigt varför, det är väl antagligen sommaren och festivalen och att fylla år och allt sånt där i största allmänhet men det känns som att jag väntar på något stort som ska hända. Jag vet inte vad men jag är peppad! Väldigt peppad! Just nu sitter jag i skolan och försöker svara på en formulär om vårat konstprojekt men det går dåligt. Rastlös är jag också och det finns ingenting att göra. Ush. Jag vill bara springa rätt ut ur skolan och in i solen med When The Night Turns Cold i öronen och stanna där, för ni vet väl att i solen är det alltid galej. På fredag ska jag picknicka med Frasse och massor av andra han har samlat ihop och jag hoppas verkligen vädret blir bra, jag har en ny klänning nämligen. Sen efter det ska jag ta bussen till Rimbo och hem till Jaquline på kalasmiddag, hon fyller 18 på lördag. Jag ska ge henne något riktigt fint men jag vet inte vad än. Sen får kvällen rulla vidare. Det kommer bli kalas!
Amour.

I Dare You To Love Me 25.

Idag är det fredag och om endast tolv dagar så fyller jag år. Först idag hade vi nationella prov i engelska, det gick väl rätt så bra antar jag eller så har jag bara allmänt storhetsvansinne. Sen gick Ida hem för hon var sjuk och jag blev alldelens ensam och övergiven. Efter ett tag hittade jag dock Fredrik Nilsson och vi ritade krigare, jag förlorade men till mitt försvar så fuskade han. Resten av dagen väntade jag mest på att jag skulle få visa upp min otroligt snygga planch som jag panik konstruerade igår kväll. Den blev i alla fall häfftigare än alla andras och jag har tejpat upp den över hela skolan. Den finns att se på min bilddagbok.
När jag kom hem från skolan så tog jag ett bad och åt och sen knallade jag upp till Ida, efter ett tag så kom Kajsa och vi har tittat på massor av dåliga tv program och ätit ostbågar. Nu är jag hemma efter en mycket blåsig prommenad och dricker juice och lyssnar på Bob Dylan. Sen kanske jag kilar iväg på efterfest men det beror på hur mycket det blåser. I övrigt borde jag städa mitt rum. Imorgon ska jag göra något riktigt pang hoppas jag. Galej.
Amour.

I Dare You To Love Me 24.

Jag sitter på mitt rum och borde egentligen gå och lägga mig men jag vill inte så jag låter bli. Idag var det varmt så att man nästan försmäktade men på det bra sättet. Det var rätt trevligt att vara tillbaka i skolan även om jag hellre hade fortsatt att ha lov. Mestandels av dagen så satt jag och Ida ute i solen och jag köpte en 15 pack päronsplitt som vi fick hjälp att äta upp. Fredrik fick även en lila och glittrig cykel av mig. Senare kväll kom mina kusinbarn Julia och Sofia hit, de var gulliga i cirka en kvart så jag har hållit mig på mitt rum sedan klocka sju ungefär. Klockan är rätt så mycket nu men jag har inga som helst tankar på att gå och lägga mig men nu får detta inlägg vara klart ändå.
Amour.

I Dare You To Love Me 23.

Idag har varit en mycket lyckad dag. Vädret var underbart och Novali och jag började dagen med att gå en snabb tur på stan, vilket slutade med att vi köpte pizza som vi åt på min balkong, där höll vi oss i flera timmar och fick sällskap av Aron, Kajsa Dubbdäck och Ida. Sen tog jag en nap på mitt rum i väntan på middag med fönstret vid öppet så jag kände lukten av grillvätska och drömde om sommaren i Roslagen famn. Efter middagen åkte Ida och jag ut till Bergshamra och hem till Sebastian, eftersom det inte vAr så roligt där då de bara kollade på hockey så åkte jag raskt hem igen. Väl i Norrtälje med båda fötterna på jorden så  träffade jag Jocke Thólen och Fredrik Nilsson och deras kompisar och följde med dem ut till Svanberga. På vägen från bussen till dit vi skulle kryllade det av grodor och paddor, hur många som helst!!! Där vi sen var, hemma hos Lousie tror jag, var det riktigt trevligt, Fredrik hoppade till och med ut genom ett fönster på andra våningen. Han bröt tack och lov ingenting, det skulle jag gjort redan i luften. Efter en hel del dans, sång och öl så bar det raka vägen hem i taxin. Och nu sitter jag här och skakar och fryser som en gnu och dricker juice. OcH på grund av detta frysande få ska jag gå och lägga mig i min varma säng och återigen drömma om sommaren i Roslagens famn.
Amour.

I Dare You To Love Me 22.

Kom jag vill dansa, dansa med dig vill jag, kom, dom spelar Take My Breath Away.

I Dare You To Love Me 21.

Det är påsklov nu och det passar mig utmärkt. För en gång skull har Novali dessutom lov samtidigt så förhoppningsvis kommer hon, jag och Ida vara som hopklistrade hela lovet. Kajsa är i Spanien så henne kommer jag inte se skymten av på 10-12 dagar. Norrtälje känns ovanligt tomt faktiskt med varken Kajsa eller lillFrasse hemma och det är konstigt att det känns så då Kajsa inte varit borta en dag ens och Frasse var borta i flera månader utan att det märktes lika mycket som nu. Något som är säkert är i alla fall att jag längtar till sommaren. Jag känner mig otroligt rastlös och vill ha allt som hör sommaren till. Nu genast.
Amour.

RSS 2.0