I Dare You To Love Me 153.

Ikväll skall jag på alla sätt och vis kalasa och jag har en ny klänning för det. Den är underbar.





I Dare You To Love Me 152.


När det är lördag och man drack litet för mycket vin igår och det hela känns färgängligt och gudsfärgätet, då är det en bra idé att göra en fruktsallad och hålla sig på sitt rum och vänta ut det hela.

I Dare You To Love Me 151.

Kajsa fick kötkort igår. Fredrik fick en lillebror idag. Jag har klätt på mig och nu tänker jag gå ut och fira som om det inte fanns någon morgondag fastän jag skall jobba imorgon dag.

I Dare You To Love Me 150.




Idag skulle jag vilja ha sommar, kliva upp i ottan, dricka svart kaffe på en tallrik med socker under läppen, gå ut i något gult solsken och härsa hö med en lie.

I Dare You To Love Me 149.



Jag sitter och dricker kaffe och äter en semla. Det är gott och jag har gjort en slående spellista på spotify. Den handlar om att hånga, när man kanske inte borde och när man bara måste. När man släpper en påse med citroner då man springer fram för att slänga sig runt sin sjöman och kyssa den. Eller då man sitter och samlar mod i timmar i en soffa för att kyssa den vackraste man sett och så kommer en låt på på den gamla boomboxen och man kan inte hejda sig. Sådanna låtar är det. Och sådanna man dasar och kysser varandra passionerat till. Eller ligger i en säng och berättar hemligheter mellan kyssarna. Jag kallar listan för vägghångel i brist på bättre. Klicka på bilden så kommer ni till den, förutsatt att ni har spotify. Annars får ni ta det låt för låt på youtube eller något, här är den kompletta listan;


1. Marvin Gaye - Let's Get It On Börjar starkt så ingen missar vilken sorts lista det är tal om. Let's Get It On är den ultimata hångellåten hur mycket kliché det än är. Sätter man på det vet alla vad som väntas. True story.

2. Barry Manilow - Copacabana ( At The Copa ) Jag ville väldigt gärna ha med en Manilow låt på den här listan och kunde inte välja någon annan än den här. Lite danshångel sådär.

3. Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt Den hära hör väl mest till hångel i en säng i ett stökigt rum eller skolan eller jobbet eller något liknande ungt. Fast nej, egentligen passar den alltid att hångla till.

4. Nancy Sinatra - Sugar Town Ofantligt mycket vårkyssar i någon liten stad och man blir yr i knäna och måste ligga i gräset och äta baguetter med champange och hångla.

5. Buggles - Video Killed The Radio Star Jag vet inte riktigt, men det känns bara som att det är en väldigt bra hångellåt på ett oförklarbart sätt.

6. Prince - I Wanna Be Your Lover Till denna kan man ju verkligen hånga och dansa Dirty Dancing.

7. Simon And Garfunkel - Cecilia För man blir så förbannat glad av den här. Då måste man ju kyssas.

8. Ulf Lundell - ( Oh La La ) Jag Vill Ha Dig Jag älskar ju Ulf Lundell så egentligen är de alla hångel låtar men denna är väl lite mer universell. Och bra! Mycket bra!

9. Jimmy Cliff - You Can Get It If You Really Want It Tänkt som en booster som får en att springa i kapp en färja bara för att få en sista kyss eller så, för, du kan få det om du verkligen vill.

10. Eddy Grant - I Don't Wanna Dance Mr Eddy Grant kanske inte vill dansa, men det vill jag, så därför är den med så man påmins om att man vill. Dansar man får man säkert hångla om man är någolunda bra.

11. The O'Jays - Love Train Det förstår man ju att denna är en hångeldänga.

12. Claire Denamur - Le Prince Charmant Det här är skumt, jag har aldrig hör denna låt tidigare, inte sökt på den och definitivt inte lagt till den i min spellista. Men där ligger den nu i alla fall. Och den passar precis som i ett puzzle.

13. Håkan Hellström - Tro Och Tvivel Även om allting annat i låten sög och det enda bra med den vore Ooh, första gången jag såg dig. Nu har den det, och resten av låten är också fantastisk så den är med.

14. Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered I'm Yours Bra låtar är bra kysslåtar helt enkelt.

15. Jumper - När Hela Världen Står Utanför Kasta sten på någons fönster och den kommer ned hångellåt.

16. Caesars- Candy Cane Man skall hångla med den man vill hångla med, oavsett om den är ful, för kort, för intreserad av spindlar eller jobbar vägg i vägg. Gör det ändå.

17. Brainpool - Bandstarter Även om man inte alltid är 16 och 17 och övertygad om att kärleken skall vara för alltid så borde man hångla som om man vore det.

18. The La's - There She Goes Ännu en av de där sänglåtarna där ens hår blir jätte ruffsigt och så vidare.

19. Bloodhound Gang - The Bad Touch Den säger allt.

20. Caesars - Over 'Fore It Started Man måste vilja, men man måste framför allt våga, våga, våga!

21. Ebba Grön - Ung Och Kåt Ebba Grön är alltid bra att hångla till.

22. Eldkvarn - Vi Föll Genom Natten Den handlar om att skaka ned förbjuden frukt. Det är anledning nog att kyssas.

23. Cheap Trick - I Want You To Want Me För den är ju så självklar att det finns inte.

Sådär det är hela listan, jag ville egentligen ha med Kanske Är Jag Kär I Dig med Jens Lekman också men den fanns inte på spotify. Synd. Nåja.

I Dare You To Love Me 148.

Det har varit helg. Såhär såg fredagen ut;















I Dare You To Love Me 147.

Vissa dagar kan det bli så att man vinkar av någon, samma någon två gånger på samma busstation vid två helt olika tidpunkter på dagen. Det kan vara en sådan dag då man har en förjordad tur och hittar en puss under kudden.

I Dare You To Love Me 146.

Igår kväll gick jag och Ida för att träffa Kajsa och hennes klasskamrater på trädgården, sisådär roligt för att uttrycka det fint. Vid tolv på kvisten mötte jag en nytaturerad Max på busstationen och vi gick hem till mig och åt varma mackor. Imorse efter kaffe i sängen mötte vi Ida och åt goda semlor. Sedan skeppade jag av Max tillbaka till Åre och såg på en dålig film med Ida, det blir nog ett nytt puzzle ikväll i brist på mer givande.









I Dare You To Love Me 145.

















I Dare You To Love Me 144.

Igår var en bra dag. Jag och Ida och Joel började med att fika min nybakade sockerkaka och sedan gick vi och köpte tre puzzles och tre liter vin. Vi dykte rakt in i puzzlet och var snabbt yra av både vin och mönster. Efter diverse matpauser och How I Met Your Mother pauser drog vi oss vid halv tio till Trädgården. För ni förstår, där var Max som är hemma på visit från Åre. Sedan rullade kvällen vidare i kaskadfylla. Idag gick jag och Max på staden och nyss kom jag hem från Joel och vi har puzzlat färdigt!












I Dare You To Love Me 143.





I Dare You To Love Me 142.




Glöm inte att denna världen enbart är
en lek och ett tidsfördriv...

I Dare You To Love Me 141.


Kaffe skall vara hett som helvetet och svart som synden.

I Dare You To Love Me 140.

Från och med i onsdags tills igår var jag i iskalla, snöiga Åre. Det var underbart och fantastiskt på alla sätt och vis. Egentligen skulle jag ha åkte hem i fredags men jag hade så roligt att jag helt enkelt bestämde mig för att stanna kvar. Och tur var det. Inte ens när söndagen kom var någon av oss redo att åka hem. Typiskt.













































RSS 2.0