I Dare You To Love Me 71.

image156

Det var ett tag sedan jag skrev igen, men det är den tiden på året, det händer så hemskt mycket och även om jag sitter en hel del vid datorn blir det mest att jag pratar med folk och funderar, men jag borde väl fundera mer här egentligen. Korta inlägg är bättre än inga alls i alla fall. Imorgon är det valborg, redan, tiden går så otroligt fort. Så imorgon ska det grillas hemma hos Ida, min brors kära vän Erik kommer, han är kalas! Och sen ska vi gå till trädgården såklart och lyssna på Shotgun när de spelar. Det kommer bli en bra dag! Jag hoppas alla minns, som jag skrev för ett år sedan, att första april är till för att luras och första maj är till för att hoppa och hoppas! Göra det man inte vågar och tro på det omöjliga!

I Dare You To Love Me 70.

Ohoo, jag är klar, så klar jag orkar bli i alla fall, damsugen drar jag verkligen inte fram. Men jag har hela sju minuter till godo och ändå tog jag en fika paus, jag kommer bli en bra bra hemmafru!


Nu är mitt rum i ordning för pojkbesök som min mamma brukar säga när det är städat. Men det är fel, jag har väldigt ofta stökigt när jag har pojkar över. Och varken ikväll eller imorgon kommer jag få pojkbesök heller, vilket är ungefär så länge städningen håller. Pojkbesök... det är allt bra trevligt det.

I Dare You To Love Me 69.

Mitt rum är hemskt stökigt :


Så jag tänkte såhär, klockan är fem i elva nu typ. Låt oss se hur fint det kan bli på en timma. Klockan tolv återkommer jag med nya bilder som förhoppningsvis ser bättre ut!

I Dare You To Love Me 68.

Nu var det sådär länge sedan jag skrev igen. Håkans nya skiva har kommit, jag är som nyfrälst och nyförälskad på en och samma gång, kärleken till han kommer alltid finnas.

Jag tänkte bara lite försiktigt vänja in mig på bloggandet igen så här har ni en bild på hur jag ser ut just nu;

image145


Lite sliten men ändå rätt så party.

Frukta inte jag återkommer.

RSS 2.0