I Dare You To Love Me 36.

Det var riktigt länge sen jag skrev, eller kanske inte så länge sen egentligen 20 dagar nånting. Men otroligt mycket har hänt, maj har varit väldigt händelserikt, och jag tvivlade(är fortfarande rätt tvekande) på att juni skulle komma upp i samma nivå men hittills verkar det hela storma på i samma takt. Jag gillar det, jag har ju som sagt väldigt lätt att bli rastlös och tv tittar jag ju inte längre på så jag antar att det måste hända mycket saker då.
Idag åkte jag så fort skolan var slut in till Stockholm och träffade mitt hjärtas fröjd och glädje Sören, vi gick omkring i affärer, köpte varsin sommar jacka och Sören smällde även till med ett linne. Sen åkte vi till universitets området för att gå på Re:publik med Frasse och Jasse. När vi kom dit var även Rasmus, Viktor och Jimmy där. Vädret var bättre än på flera dagar och det var riktigt varmt ute. Vi höll oss utanför festivalen och drack vin och fick påökning av andra bekanta men när Miss Li spelade Oh Boy kunde inte jag, Sören, Jasse och Frasse göra annat än att springa med andan i halsen för att se henne innan låten var slut. Efter det hände massa tejpmånen, som tillexempel att jag träffade Mårten, min kära vän från Peace and Love, det var så otippat och trevligt att jag nästan började gråta, tårögd blev jag i alla fall, men det beror nog på för mycket vin än att jag är känslig.
Till slut efter alla tejpmånar så åkte i alla fall de bra av oss hem, vissa skulle visserligen fortsätta hemma i Norrtälje igen men andra, så som jag skulle hem, klä på sig snygga adidas tröjor, dricka juice och skriva i sin blogg. Och sen sov länge.
Amour.

RSS 2.0