I Dare You To Love Me 67.

image144

För er som hängt med en del i min blogg borde ni veta vem denna man är. Han nämns nämligen här och var, det är Fredrik och idag har jag ohatat honom i ett helt år. Ni förstår, innan tyckte jag illa om honom men så en vacker vår dag, den 17 mars 2007 var det nämligen strålande sol och varmt ute, satt jag och några klasskamrater ute i solen och hade det trevligt och då kom Fredrik och hans kompis Fredrik ut och Fredrik var så fantastiskt rolig att jag helt enkelt var tvungen att sluta tycka illa om honom. Nu är han en av mina favoritpersoner i hela världen. Vi har gjort massor av kul under året som gått och han är liksom bra att ha. Och det är inte alls lika roligt i skolan längre när han inte går där.

Idag i övrigt var jag på studiebesök på Uglycute för Jonas Nobel, en av ägarna till företaget, skall vara vår handledare under vår apu period på vi gör om ett rum i skolan. Det var halvkul, lite långdraget men intresant. På vägen hem snöade det som för att markera att mitt solsken Ida har åkt från Sverige, hela två veckor utan henne. Men om en vecka kommer min älskade bror Aron hem, den mest saknade i hela mitt liv just nu.

I Dare You To Love Me 66.

Idag är jag trött, det var en lång dag igår med för mycket pluggande. Så nu tänkte jag visa fina saker som jag skulle vilja ha, för just nu behöver jag ägna mig åt något fint.


Den här kappan och klänningen såg jag på eBay här om dagen, de är upplagda av en köpare som heter Calico som bara lägger upp vintage kläder och jag tycker de är helt fantastiska. Lägg märke till att klänningen har små rosetter här och var!


Väskan och skorka är från Kate spade och de är precis sådanna jag skulle vilja ha när jag åker till Paris i maj. Det är lite flygvärdinna över det hela och det tycker jag mycket om.


Detta är otroligt, det är en ekologisk ljuskälla. Solburk kallas den, man ställer den i solljus i ca tre timmar och sedan lyser den av sig självt i minst fem timmar. Utmärkt när man vill ha det där mysiga berätta hemligheter under täcket ljuset.


Jag vill ha Håkans skiva För sent för Edelweiss som jag hoppas kommer vara fantastiskt men jag får väl ge mig till tåls några dagar till antar jag. Jag vill även ha boken Texter om ett popfenomen såklart. Hellre dem två i påskäggen än godis.


Jag vill ha massor massor av påskliljor, eller i alla fall en klänning med påskliljemönster. Min brudbukett skall enbart bestå av påskliljor.



Jag vill ha Mon Amie koppar att dricka kaffe i sena kvällar som egentligen är tidiga mornar på vårkvisten.


Jag vill ha Playstation att spela Guitar Hero på och jag vill ha Nintendo 8 bit att spela Supermario på.


Nu så här nära inpå våren vill jag ha en cykel, helst en röd, inga växlar, självklart med pakethållare och helst en Crescent.

RSS 2.0