I Dare You To Love Me 113.



Såhär ser jag ut idag, jag har inte kammat mig på gud vet hur länge och inget annat än en hopplös toffs hjälpte. Idag skulle jag alltså hitta klänningarnas cremé dela cremé, tji fick jag inte en enda ens halvdann klänning fanns att hitta. Antingen var de för stora, för dyra eller för fula. Vilket sög så jag var arg och tårögd en bra stund. Men sedan dundrade jag hem till Joel och Kötta och bakade lussebullar så att det stod härliga till, nu är jag alldelens varm och fortfarande alldelens lycklig över att min dator är vid liv igen.

Bra låt;
http://www.youtube.com/watch?v=HMrqBldlqzA&feature=related

I Dare You To Love Me 112.

Magnifikt! Aron har fixat mitt internet så nu funkar det igen och jag slipper sitta i den där hopplösa trånga garderoben och frysa ihjäl så fort jag vill ha kontakt med omvärlden. Imorgon skall jag julbaka och köpa en förhoppningsvis vacker klänning.

I Dare You To Love Me 111.

Idag har varit en alldelens underbar dag. Norrtälje var insnöat! Hur fantastiskt är inte det? Hemskt mycket barnen i Bullerbyn. Så jag gick inte till skolan idag. Jag gick däremot raka vägen hem till Ida där Kajsa och hon väntade, vi svidade om till juliga kläder och så var dagen igång. Så här såg den ut:






















Resten av dagen åkte jag pulka med Kötta, Joel och Vidar och nu är Frälsningsarmebacken snorhal och det är där ni hittar mig imorgon så fort skolan är slut och termobyxorna är på.

I Dare You To Love Me 110.



Det är rent fantastiskt vad mycket snö det kom under fredags natten. Jag gick hem redan vid elva och kollade på Harry Potter med Fredrik istället för att gå till Mobergs som resten av staden och när jag sedan vaknade lördagens morgon hade jag helt gått miste om nattens snöade. Efter några bittra tankar om att jag missade när den började falla så var det bara underbart. Jag stämde genast träff med Kajsa och vi fikade länge på landkrabban, både mackor och gott och kaffe och choklad. Sedan stötte vi ihop med Robin och det blev pulkaåkning för hela slanten. Nu snöar det återigen och jag har just kommit hem från Ida, egentligen fick man inte gå ut för det är stormvarning men har man en bra mössa som jag skall väl även det gå vägen.

I Dare You To Love Me 109.



Det var ju tydligen ett tag sedan jag skrev på riktigt men min dators internet funkar inte så då blir det så. Hur som helst så papiljottade jag håret för några dagar sedan med värme papiljotter. Det är rent fantastiskt vad som finns. Jag åt även en mycket hälsosam och kostcirklig lunch.



Igår var vi i huvudstaden och kollade på Jonas klass som hade sexiotals uppvisning, sedan gick vi ut och drack billigt vin och det hela var en mycket bra kväll. Nu är jag hemkommen igen och håller på att frysa ihjäl så jag skall stoppa in mig själv i mitt rosiga täcke och kolla på Freaks and Geeks.

I Dare You To Love Me 108.

Mitt internet funkar inte vilket suger. Igår var jag så uttråkad att jag somnade runt halv åtta och sov tills klockan halv två. Inte bra. Men sen tittade jag på Freak and Geeks vilket är det bästa som finns. Jag vill gifta mig med Bill. Jättegärna.
Shoutgun Crackers har några nya låtar uppe på sin myspace
De är jättesvängiga och kalas. Nu ska jag äta kräm.


I Dare You To Love Me 107.

Internetet på mitt rum fungerar inte och det är ytterst plågsamt, tillika är det dessutom kallt och jag måste plugga då jag har psykologiprov imorgon. Det enda som lyser upp just nu är att min penna är skön att skriva med och att jag har en färsk dosa snus och efter imorgon är jag praktiskt taget ledig veckan ut.
Nu skall jag försöka vara en god samarit och medborgare och ta mig i kragen och fortsätta med mitt studerande.
Imorgon får jag skriva något skoj istället.

I Dare You To Love Me 106.

Idag skall jag bara prata om bra saker för det är otroligt viktigt. Saker som gör mig glad.

1. Underkläder.


Igår kom Ida och Kajsa hem från Shanghai, de hade köpt underbara underkläder till mig. Hela Ida och Kajsa gör mig såklart hemskt glad med.

2. Kaffe.



Kaffe dricker jag i parti och minut, mycket och svart. Och så varmt jag kan. Detta är min Beatles mugg med en Yellow Submarine som simmar omkring i kaffehavet och kollar på alla underbara saker som finns där.

3. Böcker.



Just denna är Oskyld av Åsa Ericsdotter, första sidan. I övrigt läser jag Raspoutin, mäkta bra. I natt läste jag klart Farenheight 451 och jag skall börja med Frankenstein snart så.

4. Snus.



Mycket bättre blir det inte än snus. Fint som snus helt enkelt.

5. Musik.



Såklart. Dagens favoritlåtar; Cat Stevens - Wild World, Nick Cave - Deanna, Pelle Carlberg - I Just Called To Say I Love You, The Velvet Underground - Sweet Jane.

6. Fredrik.




Självklart gör han mig glad, han är ju en av mina bästa vänner men just idag är jag mest glad för hans skull. Så glad att jag är yr i knäna till och med. Han och hans band Shotgun Crackers vann igår en stor tävling och skall därför få spela in en fin och blank skiva i en fin och blank studio. Jag är ofantligt stolt.

I Dare You To Love Me 105.





I Dare You To Love Me 104.

Idag var en bra dag. Ledig från skolan och vaknade sent. Jag tog sedan en lång dusch och knappt påklädd plingade det på dörren, det var Arons Jessika. Vi skvallrade lite och jag sminkade och sedan kom min älskade Aron hem, vilket alltid gör mig glad. Dessutom kom han med samma buss som Fredrik så jag blev mycket glad. Vi åt middag och drack kaffe och kollade på idol och sedan gick vi ut i kylan in på Trädgården. Såhär såg kvällen mest ut;
















I Dare You To Love Me 103.

Sådär, nu när jag äntligen fått de där bilderna ur vägen kan jag fokusera på annat, som tillexempel min drömman. Men för att vara lite rätt i tiden tänkte jag visa hur min drömman slash drömpresident skulle vara.



Till att börja med sall han vara passionerad som Gomez i Familjen Addams, man kan inte vinna någons hjärta eller styra ett land utan passion. Och visst med för mycket passion skulle det ju kunna tänkas att han ibland gör små snesteg men det skulle jag kunna överse om det var godheten i hans passion som ledde han fel.



Något jag älskar med män är skägg, i alla dess former, det är mjukt och inbjudande och kyssvänligt och man känner sig trygg i sällskap med någon med skägg, och man vill vara trygg både med sin drömman och president. Så skägg som Barnhart är att rekomendera.




När det kommer till mat tycker jag mer om de som vågar äta mat som de skall ha vuxit ifrån för länge sedan. Pankakor och frostade flingor skulle han kunna beställa när som helst på dygnet med kanske chokladmjölk till och absolut inte vilja ha om det inte fanns rätt sylt. Vara lite barnslig när det kommer till mat är bra. Och fisk skulle han inte alls tycka om och inte heller äta det för att vara artig.



Jag tycker hemskt mycket om barfota fötter. Också en trygghetsgrej tror jag. Plus att det är rätt snyggt på något vis. Men han skulle liksom inte vara rädd för att smutsa ned sig och absolut inte härja för små saker utan göra det som måste göras.


I klädväg skulle han inte vara blyg och när han hade skor skulle han tillexempel i stället för kostymskor kunna dra på sig ett par bowlingskor bara för att muntra upp sin kostym.



Han skulle vara ofantligt klok och kunna förklara saker så bra att även den dummaste eller yngste skulle kunna förstå. Han skulle sitta inne på mänder av fakta och årtal och kunna bra anekdoter till faktan som gjorde att man mindes vad han sa. Däremot skulle han aldrig skryta med sin kunskap utan den vore bara som en naturlig den han inte gjorde större väsen av än att han hade armar.




Han skulle ha dodla talanger som ingen människa visste hur han hade lärt sig och han skulle vara rolig och berätta spännande historier men alltid vara lite hemlighetsfull så man suktade efter mer. Alltid sluta på topp.



Han skulle vara otroligt snäll och alltid be om ursäkt när han gjort något fel. Han skulle ge blommor utan anledning och komma ihåg viktiga detaljer. Han skulle inte vara rädd för att göra fel och skulle våga stå upp om han gjort det.


Han skulle skriva kärleksbrev och tal som fick det att kittlas i knäna på de flesta. Han skulle aldrig säga något han inte stod för och hellre skjuta från en höft än låta någon annan komma på iför tid vad han skulle säga. Lika bra som han vore att prata om vad han själv tyckte och kände skulle han vara på att lyssna på vad andra tyckte och kände.



Han skulle vara en fantastisk kyssare och aldrig hyscha eller hyckla med sin kärlek.

I Dare You To Love Me 102.

Min kamera har varit borta sedan kvällen för en vecka sedan hemma hos Robin. Det var hans födelsedag och innan vi gick ut hade vi hållits oss där. Såhära såg det ut då;










RSS 2.0