I Dare You To Love Me 35.

Det var ett par dagar sen jag skrev sist och allt möjligt har hänt. I söndags var jag i Rimbo och klättrade i eldtorn och drack öl. I måndags skolkade jag hela dagen, vilket jag tycker var bra medans mamma tycker tvärt om och min lärare Johan tycker att det tyder på dåligt inflytande fastän det bara rörde sig om en lektion. Fast mest tror jag de tycker det för att det är vad de ska tycka. I tisdags så vet jag inte riktigt vad jag gjorde, drack kaffe med Ida och Rikard mest. I onsdags var jag hemmafruig och städade och tvättade. Igår var det skolutflykt till Stockholm och jag svimmade på Casal. Ida och Johan var jätte oroliga, så jag fick sitta en lång stund och äta frukt. Sen åkte vi till Nordiska Muséet och där tappade jag, Ida och Johan bort de andra men vi hade trevligt ändå. Idag hade jag och Ida en dålig dag, antagligen mest för att det luktade förfärligt i Norrtälje och vår blivande skolkning gick det åt fanders med. Nu har Ida precis kommit hit och vi ska hitta på något oslagbart även om vi har förutsättningarna emot oss.
Amour.

I Dare You To Love Me 34.

Satt uppe och klurade hurvida om Håkan kommer tillbaka snart eller inte, verkar inte som att det blir något mer än den där Göteborgskonserten i år, i alla fall, då märker jag att det har börjat ljusna ute, visserligen är klockan tjugo i fem nu men ändå. Så nu tänker jag sitta uppe tills jag ser solen gå upp. Öppnade fönstret en stund och även om det blev kallt så gör det ingenting för nu börjar det lukta sommar. Det har något med vattnet och vinden att göra och jag skulle aldrig kunna bo i en stad utan vatten märker jag tydligt nu.
Amour.

I Dare You To Love Me 33.

Det var inte så länge sedan jag skrev sist, sex dagar om jag har räknat rätt. Men det känns som att det gått minst två veckor eller så. Jag vet egetnligen inte vad det är som gör att det känns så men jag antar att det var lång helg med valborg och så. Valborg har mycket lyckad, mycket tejpmånen och flera fina krigshistorier att berätta för barnbarnen, självklart ocencurerade. De andra dagarna var också ett enda virrvarr av jag vet inte alls, men nu när jag försöker tänka tillbaka så blinkar det bara disco lampor i ögonen och spelas swing i öronen trots att det inte riktigt stämmer. Jag vet i alla fall att jag varit, och är lycklig. Jag är nog rätt lätt att göra glad. Lättroad, lättflörtad och lättroad. Jag skriver lättroad två gånger för ena gången menar jag i humoravseende och andra gången i lycka. Jag tror det är rätt bra att vara lätt, kanske inte lättfotad, men iofs trivs man med det och inte blir kallad för lättfotad av andra så varför inte.
    I alla fall, igår fyllde jag år och blev myndig till på köpet, av mamma, pappa och bror fick jag iPod, kamera och Stanley Kubrick box. Av Sörens Änglar så fick jag festivalbiljett till Peace And Love. Min lärare Johan hade dessutom luskat ut att mina favorit bilar (Ahlgrens) är de vita så han hade köpt en påse till mig med bara vita. Jag hade en trevlig middag med Sören, Ida, Frasse och Sara efter en bra dag i skolan och sen gick jag och Frasse till På G's bakficka. När vi sen kom hem för att se på The Shining så hade jag feber, tror jag hade druckigt för många dagar i sträck, så jag gick och la mig rätt så direkt.
    Idag är det fredag igen och tiden går så himla fort. På en rast träffade jag Lisa och vi drack kaffe i skolans kafeteria, jag drack en halv kopp och det tycker jag är en riktigt prestation, försöker nämligen lära mig. Sen tro det eller ej drack jag en halv kopp till. Och nu är jag faktiskt rätt sugen på att göra mig en nu med men tillbaka till vad som hände tidigare idag. Jo, efter skolan gick jag och Ida på den lilla hamnmarknaden som är idag och igår. Vi hade munkar i tankarna men det spelar ingen roll hur sugen jag än är och att de bara finns att köpa två gånger per år, jag orkar i alla fall bara en halv och Ida får alltid resten av min. Vilket hon självklart inte har något emot. Väl nere på marknaden stötte vi ihop med Fredrik och Albin som satt på hamnkanten och var musikanter, vi slog oss ned och blev kvar i några timmar. När det sen började kvällas och jag hade ätit och badat så kom Ida, Sören, Jocke och Linus hit och vi tittade på The Shining, hur obehaglig den än är så är den verkligen fantastisk. Jag tror den toppar alla mina favorit filmer. Trots att jag är lätt. 
Amour.

RSS 2.0