I Dare You To Love Me 189.

Det är banne mig fredag nu, om än bara snudd på så bör det uppmärksammas, fredagar kan ju vara det finaste detta land gett oss. Helg och öl och vänner och härligheter bär fredagar med sig, turer till systembolaget och den otvivelaktiga känslan av att allt är möjligt. Jag inleder denna fredag, som för övrigt måste komma att gå till historien då det är den sista fredagen innan Ida och Kajsa lämnar mig för varmare horisonter, med att lyssna på Candi Staton - Young Hearts Run Free, en kalas bra låt som man kan dansa till mitt i natten, tidigt på morgonen och också innan något alls har börjat hända. Men eftersom man vill vara vacker och pigg en så viktig fredag som imorgon är det sannerligen dags för mig att krypa i säng nu med min bok, Sagan Om De Två Tornen, den har precis börjat bli läskig, Gollum har precis klivit in i bilden, orcher klarar jag av men han är jag starkt emot sedan jag hörde Bilbo på ljudbok och berättaren gjorde de mest avskyvärda röster när Gollum talade.
BTW, kul grej, jag skriver med stavningsprogram, Kajsa påstås vara felstavas men Gollum är rätt och riktigt.

I Dare You To Love Me 188.

Det har som vanlig varit helg, och som vanligt har den firats med pompa och ståt på stora brogatan, där det händer. Det blev bara dräggiga bilder denna vecka men det är väl kanske inte så konstigt med folk som dessa, jag gillart i alla fall otivelaktligen.

I Dare You To Love Me 187.

Inatt drömde jag att jag hade en hund, och det är ju alltid uppskattat då jag inte får ha någon på riktigt, men det var en sån där sketen liten hund;


typ en sådan där ja, och visst är väl den söt och så vidare på alla sätt och vis, får plats i en kaffekopp håhå och jaja, men jag känner mig inte som en ägare till denna typ av hund. Men om jag mot all förmodan skulle skaffa en sådan här hund, tillexempel kanske någon tanta testamenterar en till mig eller något liknande flådigt, då skulle den ju såklart heta något bra. Döpas om till och med om den inte redan gjorde det. Till kanske Henry, eller Birjer om jag inte redan har en tax med det namnet, eller kanske det stolta namnet Lazarus. Det hade jag inte i drömmen. Hon (hon?!) hette Monika, och jag minns att pappa sa till mig, Jaa, hon ser precis ut som en Monika, bra namnval. Alltså. Jag hoppas alla gånger att denna dröm av alla inte skall betyda något avgörande för det känns inte som att det kan vara hoppingivande.
Det har varit helg, och jag skall ordna upp kalasbilder från det. Men nu måste jag vara duktig och skriva ett repotage innan skräckfilmssöndag tar fart.

I Dare You To Love Me 186.

Igår hade jag fest. FF. Coola grejer. Och man får ju passa på när tillfälle ges. Öl och dans i mängder. Här är precis alla 52 bilder som togs igår. Även de suddiga och böriga och de som helt enkelt bara är osmickrande.

Självklart är detta den fantastiska avslutningsbilden!


I Dare You To Love Me 185.

Andra bloggar än denna som, jag onekligen har haft många av, är inte alls lika kul. Det är som att det är här det händer ändå. Rosa hjärtan och annat galet. Får se över det där kanske. För nu kommer jag tillbaka. Hit. Och vi börjar med att tala om helgen som varit. Det var utan tvivel kalas. Från början till slut. Trä ban hade spelning och jag drack dompa. En hel massa. Nåja, nu talar vi inte mer om mina förlägenheter utan kollar på några bilder av hur fint det faktiskt var.

Det var det, men var inte nervösa. Jag kommer alltid tillbaka.

Live long and prosper.


RSS 2.0