I Dare You To Love Me 20.

Den strålande solen hänger fortfarande gassande över Norrtälje, okej visserligen inte precis just nu, men i största allmänhet i alla fall. Igår kväll hade jag middags bjudning, det var jag, Frasse, Frasse, Jimmy och Kajsa, vi åt gott och diskuterade vattendebatten. Sen tog vi en promenad till andra sidan gatan och video city, jag ville egentligen leka kurragömma med dunk men blev snabbt nedröstad så när vi väl kom hem igen efter detta äventyr spelade vi TP och mitt lag vann båda gångera och båda gångerna var jag i olika lag så jag tar åt mig hela äran. Efter detta nederlag drog sig Kajsa och Jimmy åt varsina håll och jag och Fransarna kollade på Navy C.I.S som de till min stora förfäran aldrig sett tidigare. Sen fick de övernatta i min brors säng i rummet bredvid. När jag vaknade glad i hågen idag så hade storfrans begett sig av till jobbet som en hurtig människa men Frassekrull sov som bara den. Jag väckte honom dock lätt och försäkrade mig om att han visste hur han skulle göra med nyckel och sånt när han väl bestämde sig och vakna och ge sig av då jag skulle vara i skolan då. Försäkerhets skull skrev jag en lapp till honom och pressade ett glas apelsinjuice till honom så det skulle vara extra roligt att vakna. När jag sedan kom hem hade han varit jättegullig och diskat och bäddat och skrivit en rolig lapp så det var extra roligt för mig att komma hem. Efter skolan köpte jag en ny spejsig klänning som sitter som en smäck som jag ska ha på mig imorgon. Ikväll hade jag som vanligt fredags pensios kväll med Kajsa och hennes föräldrar, vi kollade på Så Ska Det Låta (Kajsa ska gifta sig med Putte och jag med Peter Settman) och svor högt över att Tobbe inte vann Let's Dance, och vi röstade ändå. Sen såg Kajsa och jag på Con Air som inte alls är så bra som man skulle kunna tro. Nu är klockan tjugofem över tolv och min bror och svägerka pluggar och jag är mycket besviken på dem för de har de tydligen gjort hela kvällen så såfort jag har skrivit klart detta ska jag tvinga dem att göra något roligt med mig eller skicka ner dem på krogen.
Amour.

I Dare You To Love Me 19.

Idag har jag städet på mitt rum för imorgon kanske jag får middagsgäster och då är det alltid trevligt att ha städat på rummet. För övrigt har det underbara vädret hållit i sig flera dagar nu och man behöver inte ens ha på sig jacka när man cyklar till skolan eller någon annan stans. Igår kväll var jag ute i vädret med Sören och försökte blåsa liv i min cykel, det gick inte så bra och jag fick olja på hela mig. Sen tänkte vi köpa glass på Flygfyren men när vi väl kom dit så var vi inte sugna längre. Köpte ett kolarör istället. Sånna som fastnar i tänderna. Sen skulle jag titta på Navy C.I.S i min brors rum för han gör lumpen och då får jag stöka till hur mycket jag vill där, tyvärr lyckades jag somna innan klockan var tio och sov tills idag. Nu ska jag packa min väska och fixa för på torsdagar har jag lektioner i Åkersberga och förra vecka försov jag mig tyvärr. Jag hade velat vara i Norrtälje och solen imorgon i stället.
Amour.

I Dare You To Love Me 18.

Det är verkligen vår i lufen och vädret är underbart och sommartiden gäller så nu får man göra vad dumt man än vill och skylla på våren, på solen och värmen. Det är en giltig ursäkt för nästan allt.
Amour

I Dare You To Love Me 17.

Det var ett tag sen jag skrev, eller ett tag och ett tag, fyra dagar men det känns ändå som en evighet sen. Vet egentligen inte alls vad jag har gjort som gör att det känns så länge sen men jag har väl haft fullt upp antar jag. Jag har hittat massor av bra musik på myspace, tillexempel Pirre Guimard, en frasman som sjunger om saker jag inte alls förstår men det är så trallvänligt och glatt att det går ändå. Idag försov jag mig och det var ett rent helvete och jag åkte för långt med pendeltåget och ingenting ville sig. Men på vägen hem såg vi fem stycken rådjur så det borde väl väga upp för allt dåligt.
Amour.


I Dare You To Love Me 16.

Först och främst lite smärt uppdatering, jag har ett buktande blåmärke på höger ben, en sticka i höger lillfinger och har vrickat vänster handled, men till poängen, vad är lite stickor och blåmärken mot pang?! Eller hur! INGENTING! Ikväll hamnade vi i Hårnacka igen, denna gång planerat dock. Dagen började med att jag, Ida, Emma och Oscar var hemma hos mig och åt lasange och tittade på film och slappade, sen gick alla till sitt och runt sju kanske kom Emma tillbaka, kort därefter blev vi upphämtade av Fredrik, Joel, Kötta, Ida och Kajsa. Emma och jag fick sitta i bakluckan, vi hämtade även Marty som fick sitta i Joel knä i framsätet med en platta i sitt knä och så bar det av. Senare under kvällen tillkom Henrik och Josefin och vi had the time of our lifes. Toppen! Nu är klockan fyra prick och jag kom just hem, imorgon blir det nog landkrabban, see you there.
Amour.


I Dare You To Love Me 15.

Idag var vädret helt underbart och på lunchrasten bar Ida och jag och våra favorit Rimbobor ut stolar och solade på parkeringen. Jag fick tillbaka mitt ekonomiprov och hade fåt G++ vilket jag tyckte var roligt då +#2 kom till för att  jag använde färgpennor.  Efter skolan fixade jag och donade hemma, diskade, lagade lasange och städade Arons rum. Sen träffade jag EmmaFlygfyren och vi köpte snarr, hämtade Ida och vårat vin hemma hos Adde som numera är granne med Ida och Kajsa, med dessa nya fynd begav vi oss hem till Kajsa och slö tittade på TV och drack vin, där någonstans trodde vi att kvällen skulle sluta men ack så fel vi hade. Joel Alex svirade in från Gräddö och hämtade upp oss och vi begav oss till Hårnacka, först smög vi på Kötta och lurade ut honom ur datorernas förtrollande värld och smög vidare till Fredrik. Där blev vi kvar bra länge och till mitt stora nederlag var jag trött som fåglar är på vintern. Sent om sider kom vi i alla fall hem och på den regniga promenaden hem mötte jag min bror som var nyckellös och i äkta Syskonen Kron anda begav vi oss hemmåt. Imorgon ska Sörens Änglar ha brakkalas för Lag Nord i Hårnacka och det kommer bli pang. Nu ska jag läsa sista kapitlet i Trollkarlens Hatt och drömma sött om sol.
Amour.

I Dare You To Love Me 14.

Jag har precis kommit hem från Ida och är rätt så dyng så jag ber om ursäkt för stavfel, vi firade Emmas artonde födelsedag. Vid drack rysk sprit. Och kollade på melodifestivalen, till min lycka så vann The Ark. Sen lyssnade vi (Jag, Ida, Kajsa, Emma, Danne, Basse, Oscar, Båban, Ted och Utaz) på gamla klassiker och dansade. Härliga tider, jag har dock jävligt ont i låret nu för jag tror Basse knäade mig under un skärskilt bra låt, Maria med Blondie. TOPPEN. I morgon kommer massor av släktingar och jag kommer att vara bakfull som en gnu men vad fan det löser sig det med, man är bara ung en gång och att vara ung går ut på att bli aprak och vara rackarns bakfull dagen efter. Nu ska jag lägga mig och läsa Trollkarlens hatt och lyssna på Djungel Boken ( jag kan inte riktigt somna utan att lyssna på en LP saga). Jag älskar er alla speciell Singalong Johnny. Och Emma, grattis förfan!!!
Amour.

I Dare You To Love Me 13.

Aah, igår kom Ida och Sören hem, Sören och jag gick på en lätt kvällspromenad igår som avslutades med att vi kollade på C.S.I och Hundra Höjdare i hennes säng, det är sånt som gör att jag inte blir för sur när hon väcker mig halv sex för att få veta när hon börjar skolan. Sen idag fick jag träffa Ida, hela sex dagar har vi varit ifrån varandra för egentligen ingen anledning alls, eller okej, hon var i Åre men ändå. Det var alla tiders.
När jag kom ut ur mitt hus imorse för att möta Ida så regnade det och jag har verkligen saknat regn märkte jag, det var då blött och ljummet och mysigt. Efter skolan har jag bara målat med tushpennor hela tiden och haft det bra, jag älskar tushpennor. Och nu på kvällskvisten tog jag mig en skål kräm och kollade på Navy C.I.S, också något som jag älskar. Imorgon är det onsdag så då har jag distans och ska färglägga en bil och plugga till ekonomiprovet på fredag. Allting är strålande.
Amour.

I Dare You To Love Me 12.

Sjuk fortfarande, känner mig som en gnu, men men det går väl an det med. Ikväll har jag sett på melodifestivalen och svurit högt över att inte Magnus Uggla gick vidare. Sonja suger. Sen såg jag på The Prestige i min ensamhet, den var bra men i slutet hade jag velat se den med någon för den blev lite läskig och jag blev övertygad om att magiker stod bakom varje hörn, livs levande från 1800-talet, beredda att hoppa på mig. Och inte på det bra sättet. Så nu har jag fytt in i säkerheten på mitt rum. Överväger om det är värt att våga sig ut i lägenhetens och framför allt kökets osäkerhet för att hämta ett glas juice. Och trotts min plötsliga rädsla för magiker tror jag att det är det. Jag tror även att jag kommer behöva läsa Harry Potter ikväll för att lugna mig lite och intala mig själv att alla magiker inte är farliga, nu är ju visserligen Harry Potter ingen magiker utan en trollkarl men potato potato.
Har inte kunnat ta mig för Mumin böckerna än, jag är fortfarande lite skakad sen förra gången jag läste dem, de två sita är helt enkelt mer än vad jag klarar av. Tyvärr. Sitter nu och andas in lukten av mitt Tiger Balsam i hopp om att min förkylning ska släppa, vet inte riktigt hur det går.
Amour.

I Dare You To Love Me 11.

Jag har alltså varit sjuk i tre hemska dagar nu, men idag var jag faktiskt hurtig och gjorde klart på mitt rum nu är det så fint att man får krokodiltårar i ögonen. Jag borde egentligen sova sen länge men jag tog en nap runt sju på några timmar så jag är inte så trött. Imorgon ska jag, min bror och Kajsa på roadtrip till Thuns, ska försöka övertyga dem att fortsätta färden ända till Oslo men jag tror inte de går med på det, håll tummarna för mig.
Avec tout mon amour,  je souhaite vous bonne nuit et un merveilleux demain.

RSS 2.0