I Dare You To Love Me 10.

Hela min dag som sjuk har gått ut på att ligga i soffan, se på tv och äta mackor. Jag har inte ens orkat äta glass eller se en hel säng. Speciellt inte klä på mig eller gå ut. Men imorgon ska jag gå ut och shoppa i min ensamhet, jag ska köpa minst en klänning, läppglans och någon skiva med Regina Spektor som jag älskar. Sen hoppas jag hitta något fint till mitt rum, en ljuslyka eller en låda eller helst ett sällskapsspel. Nu ska jag snart titta på Navy C.I.S och sen ska jag sova.
Amour.

I Dare You To Love Me 9.

Jag mår inte alls bra idag, känner mig alldelns hängig och svimfärdig och fryser massor. Har täcket lidat runt mig och en stor tjocktröja ovanpå det så det inte sipprar in någon luft men det är kallt ändå. Idag åker mamma till Oslo och imorgon åker Ida och Kajsa till Åre, och jag, jag är hemma själv, ensam och övergiven och sjuk. Jag hitter inte termometern men jag kan tänka mig att jag har massvis med feber. Jag tycker väldigt synd om mig själv, ett exempel alla borde följa. Ikväll tänker jag inte röra en fena, bara ligga framför tv:n och se på Top Model och annat lättsamt. När mamma och pappa har åkt tänker jag ladda hem senaste How I Met Your Mother avsnittet för att pigga upp mig själv. Jag älskar Barney.
    Jag gillar inte alls att vara sjuk. Speciellt inte på lov, och inte när det inte är något bra på tv. Jag orkar nämnligen inte egagera mig i att sätta på en film. Men men stay tooned, snart kommer säker mer uppdateringar om hur sjuk jag är och hur lite jag orkar göra.
Amour.

I Dare You To Love Me 8.

Sitter på mitt rum inrullad som en kåldolme i ett stort skönt täcke och tänker att herregud vad skönt det är med lov. Jag har precis bestämt mig för att jag ska göra en genomgångare och städa och rensa mitt rum idag så gott det går. Förhoppningsvis går det bra. Just nu ringde det en stackars signal så jag hann inte svara och nu känner jag mig såklart en aningen paranoid. Nåja, förkläde och städmopp here I come!
Amour.

I Dare You To Love Me 7.

Jag har försökt att skriva i tre dagar nu men min dator är arg på mig så det ville sig inte, gör ett nytt försök nu. Igår fick jag lov och det ska bli riktigt skönt, dock far Ida och Kajsa till Åre på torsdag och kommer hem sent på måndag så i flera dag är jag alldelens övergiven, känn er fria att ta er an mig.
Ikväll har varit mysigt, men jag hade tänkt mig ngt mer spektakulärt då jag har fått en ny klänning av mamma, den är vit och har spets och är väldigt mycket 60-tal. Lite lagom hippie sådär. Väldigt olik alla mina andra klänningar. Men nåja den får väl do the town någon annan dag.
Amour.

I Dare You To Love Me 6.

Idag har det varit underbart väder, soligt och gnistrande. Än har jag dock inte gått ut, är fortfarande lite halv sjuk. Men snart ska jag ge mig ut på korståg till Ica och köpa middag. Jag tror det slutar på fattiga riddare och jordgubbssylt. Jag har försökt jobba på mitt sveskaarbete idag, och det går rätt bra, jag har det färdigt i huvudet mer eller mindre, men jag är dålig på att ta mig för att skriva ner det. Och sen ikväll när jag borde skriva mera så ska jag titta på Top Model. Jag vet inte riktigt hur det här kommer gå, arbetet ska ju in på fredag. Men jaja det löser sig säkerligen. Som alltid. In your love, my salvation lies.
Amour.

I Dare You To Love Me 5.

Just nu sitter jag i skolan och har photoshoplektion, jag är en ren naturbegåvning. Ida, min bästa vän sen 13 år och medlem i Sörens änglar, sitter bredvid mig och svär över Super Mario, ett spel som är svårare än man tror vid första anblicken. Nu ska jag fortsätta med min vattenkanna.
Amour.

I Dare You To Love Me 4.

Jag är alldelens nyvaken, sjuk som sagt men ska gå till skolan snart i alla fall. Måste vara med på bildlektionerna såhär innan lovet. Ute vräker snön ner och även om det ser fint ut såhär innifrån så är jag rätt så sugen på vår nu, rätt så sugen på att flyga fram på en cykel med en fladdrande klänning och inga planer som helst för dagen men ändå veta att den kommer att bli fantastisk. Men okej, jag ger februari till snön och sen får vi se. En låt som verkligen är fantastisk är You Had Time med Ani DiFranco "You are a chinashop, and I am a bull. You are really good food and I am full".
Nej nu är det dags att klä på sig något fint och ge sig ut i stormen.
Amour.

I Dare You To Love Me 3.

Det blev aldrig av att jag gick och la mig, istället försökte jag städa lite på mitt rum och nu äter jag fruktsallad som jag blev otroligt sugen på mitt i allting. Nu har jag äntligen fått internet till mitt rum, det går så sakta frammåt att jag blir rastlös. Det blir jag ju iofs rätt så lätt då allting verkar stå still och jag vill aldrig att det ska stå still. Jag vill att det ska hända saker hela tiden eller så ska det stå stilla just för att jag står stilla. Nu ska jag försöka städa mera och förhoppningnsvis blir jag lite trött så jag kan somna, när jag har feber så har jag verkligen svårt att sova.
Amour.

I Dare You To Love Me 2.

Har precis sett klart Sixteen Candles och den där precis så pastellfärgad och härlig som man vill ha den, lättsam och trevlig. Jag har feber och funderar på att gå och lägga mig men jag vet inte, klockan är ju bara tio över tio. I vilket fall som helst.
Amour.

I Dare You To Love Me 1.

Eftersom detta är mitt första inlägg i min nya blogg, som egentligen är min tredje blogg, så tänkte jag börja med en trevlig liten presentation;
Just precis nu så skiver jag i min blogg, tittar på filmen Imagine you and me, och lägger en patiens, jag pratar även med folk på msn och dricker mjölk. Klädd är jag, i gråa strumpor lagom otighta jeans, vitt linne och en trevlig kofta. Marinblå och svart randig. Jag är sjuk idag så jag har inte sminkat mig och har gjort någon slags behändig fläta av håret. På tal om hår så funderar jag på att färga mitt brunt igen. Min favorit blomma är påskliljor och om jag fick ligga med två kända personer, var för sig, inte trekant, skulle jag välja Jude Law och Piper Perabo. Vissa dagar byter jag dock ut Jude Law mot Gustav Norén. Jag har röda medaljongtapeter i mitt rum och älskar att spela sällskapsspel. Just nu får inte de plats någonstans då jag precis bytt rum så det är väldigt stökigt. Jag går Designlinjen på Rhs och i maj ska min klass åka till Milano. Om jag skulle gifta mig skulle jag inte gifta mig kyrkligt och jag vill ha en chokladbröllopstårta och Suburban Kids With Biblical Names som spelar Marry me när jag går fram till min blivande. Mina favorit böcker är Extremt Högt och Otroligt nära av Jonathan Safran Foer och Muminböckerna av Tove Jansson. Jag älskar killar som kan jonglera och har bra musiksmak och jag vill bli gammal i Frankrike. Jag är medlem i världens bästa band, Sörens Änglar. Varje fredag, förutom de riktigt kalla, så har jag klänning på mig och jag har så många att de upptar nästan hälften av min garderob, och jag menar sånna där fina klänningar som går in i midjan som man hade på 50-talet helst. Jag längtar tills min storebror Aron kommer hem från lumpen för det är så ensamt hemma för mina föräldrar jobbar rätt så mycket.
Det där, som faktiskt är rätt så mycket och jag undrar om någon ens orkar läsa igenomdet, får räcka för idag, nu ska jag diska som en riktig hemmafru och sen ska jag se på den alldelens underbara 80-tals filmen Sixteen Candles.
Amour.

I Dare You To Love Me.

193418-1

RSS 2.0