I Dare You To Love Me 125.

Igår kom jag hem och fort som attan tog jag tag i saken och gick ut och drack vin med Kajsa och Mattsson. Sedan gick vi vidare med Ida, Amanda och Fredrik och idag har jag fikat och hängt med Frans och Jasse. StorFrans tittade också förbi. Men dem tog jag inga kort på. I julklapp av Kajsa fick jag en underbar tröja.









I Dare You To Love Me 124.

Nu är jag hemma, tack och lov, men såhär såg min jul ut.





















I Dare You To Love Me 123.

Eftersom jag är kvar i norrland och kamerasladden är kvar i roslagen kan jag inte lägga innågra bilder men jag hittade ändå en. Igår var det julafton och jag fick den mest fantastiska boken, Edward Tulanes Fantastiska Resa heter den och jag grät floder i natt när jag läste den. Skaffa den och älska den.


I Dare You To Love Me 122.

Nu är jag i norrland men har gömt sladden till kameran, skall nu gå hem till mormor och kolla på tvserie med hela släkten och har just bakat pepparkakshus med kusinerna. Senare ikväll skall jag göra tryfflar. Det hela är hemskt juligt och jag är rödklädd. God Jul.

I Dare You To Love Me 121.

Om några timmar skall jag och allting som har med julen att göra packas in i bilen och bege oss till norrlands gröna men nu snövita skogar. Jag kommer tillbaka på lördag. Då hörs vi igen. God jul.

I Dare You To Love Me 120.





I Dare You To Love Me 119.

Igår fyllde min bästa vän Kajsa arton så det firade vi såklart.













































I Dare You To Love Me 118.

TADA!















I Dare You To Love Me 117.

Jag tänker städa mitt rum, och jag hoppas verkligen att jag faktiskt gör det. Jag vill göra det så fint så fint med nya påslakan och ordning bland skivor och kläder och en skål med karameller att bjuda söta kaffe gäster på. Ni får se senare frammåt kvällen hur väl jag lyckades.

I Dare You To Love Me 116.

Det har varit en väldigt lång helg, men väldigt bra. Detta är hur den har sett ut;







































































I Dare You To Love Me 115.



+



+



=



&



I Dare You To Love Me 114.

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



RSS 2.0