I Dare You To Love Me 65.

Idag skall jag åka på Finlandskryssning tillsammans med Ida, Noffi, Coco, Albin, Niklas och Robin. Det skall bli roligt. Dansa till dåligt dansband och dricka billigt vin, hångla med någon i ett hörn stående på en mönstrad heltäcknings matta som täcker hela båten. Jag har ett par trevliga skor med öppen tå som jag tycker är väldigt mycket färja så de skall jag självklart ha på mig.
 I övrigt ser jag idag ut så här;


image129image130


Nu väntar jag bara på att klockan skall bli halv fem så att det är dags att ge sig av.

I Dare You To Love Me 64.

Jag har ju faktiskt flyttat och nu var det säkert en månad sen men hur som helst. Det är till en trea i samma hus tillsammans med mamma och pappa. Större delen av tapeterna är förfärliga men eftersom vi ska flytta igen snart så orkar vi inte byta. Jag fick det minsta rummet så därför tjatade jag till mig walk in closetten och nu ska ni se hur jag har det här. Det är en väldigt mysig lägenhet och det kändes hemma direkt.



Det där var mitt nya rum. Det är allt som allt ett bra rum. Under min säng har jag som vanligt min översovnings madrass så att många kan sova över. Grodorna i hyllan fick jag på alla hjärtans dag av Noffi och Coco när jag bjöd till middag. Mina tapeter är antagligen de fulaste men jag anser att ett skivfodral med Audrey Hepburn piffar upp de flesta väggar. Håkan tavlan i fönstret kommer jag aldrig göra mig av med.

image122

Det är däremot bakom denna dörr all magi händer!



Här bor alla mina klänningar och skor och skärp och allt annat fint i klädväg. Det är en underbar garderob!

I Dare You To Love Me 63.

Idag är det alla hjärtans dag. Det är en fin tanke tycker jag och jag tycker man borde ta varje tillfälle att fira något. Så därför skall jag hålla middagsbjudning ikväll för mina närmsta vänner. För tack och lov har jag inte pojkvän. Men på tal om pojkvänner och så vidare, jag och min vän Viktor pratade igår om Cheap Trick och så vidare och att Voices är en helt underbar låt. Jag fick då en liten syn i mitt inre hur jag någon vårkväll ligger i mitt rum och läser någon bra bok (just nu läser jag Ture Sventon, helt klart underskattad) och hör plöttsligt hur musik spelas utanför mitt fönster. Jag reser mig upp (i denna syn har jag självklart något finfint nattlinne på mig och håret är lagon ruffsigt) och ser att nedanför fönstret står en pojke (tänk av Jakob Hellman slag, lite nördig) med armarna resta hållandes i en stor bergspränganre och låten som spelas är Voices med Cheap Trick. När låten är över sänker han händerna och går där i från, här har jag inte riktigt sätt om jag springer ner för trappan och kysser honom eller om jag stor kvar i någon form av chock. Jag tycker hur som helst att det skulle vara hemskt romantiskt och berättade detta för Viktor som berättade att något liknande utspelas i åttiotalsfilmen Say Anything med John Cusack när hans flickvän gjort slut. Nu sitter jag här i skolan och lyssnar på musik och låten I'm Sticking With You med The Velvet Underground kommer och jag vill hellre att den låten spelas. Så vill du vinna mitt hjärta på alla hjärtans dag vet du vad du ska göra. Jag lovar att springa ned för trappan barfota och kyssa dig.

I Dare You To Love Me 62.

Jag har inte skrivigt på ett tag på grund av att vi har ju som sagt flyttat och internet funkar inte, imorgon kanske det går igen. Hursomhelst så sitter jag här i skolan i alla fall när jag egentligen borde skriva en text om mitt bildarbete men nehejdu, här ska skrivas om Shotgun Crackers, ni älskar dem och det vet ni!
Fredrik är en av mina bästa vänner och sjunger alltså i Shotgun Crackers, om ni följt med i min blogg kan ni inte ha missat det! Jag råder er alla att lyssna på dem, http://www.myspace.com/shotguncrackers De la upp några nya låtar här om dagen som är precis så bra och så svängiga som man vill att låtar skall vara.
Igår hade de spelning på Debaser, de är med i tävlingen Bodog Battle och för att de skall gå vidare så tycker jag att ni alla som lyssnat och tycker de är det minsta lilla bra skall rösta, det gör ni här: http://battle.bodoglife.eu/shows/detail.php?id=72
Om ni inte än är övertygade har jag några bilder som genast tar er över på den goda sidan:


RSS 2.0