I Dare You To Love Me 47.

Det är kväll nu och jag lyssnar på Samel Al Fakir och tänker på annat när jag har minst ett par handfulla skolarbeten att ta mig för. Två ska vara klara imorgon och en hel del för länge sedan. Det skulle man ju kunna tro få mig att ta mig i kragen men verkligen inte, här sitter jag, lyssnar på musik och tittar ut genom fönstret. Laddade just ned två av Miss Lis skivor och låten A Song About Me And A Boy fastnade jag direkt för. Den enda kraftansträngning jag orkar göra är att hämta snus men till och med det känns motigt. Ändå skulle jag hur lätt som helst kunna rusa ned för trapporna för att hitta på något, vad som helst nästan, med någon, vem som helst nästan. Men att sitta här själv i mörkret och plugga, det orkar jag bara inte. Inte heller orkar jag gå och lägga mig för att vakna och gå till skolan och ha gymnastik och historia och dubbellektion i Franska. Jag vill segla iväg någonstans, till Barcelona eller Rio De Janeiro eller likande och komma tillbaka med en ny glöd. Den här hösten gör mig seg när jag är hemma, jag behöver bara sätta foten innanför dörren så rinner allt ur mig. Eller inte bara för att jag är hemma, jag kan vara hemma om jag är hemma med någon, som idag med Ida och Rikard men att spendera så mycket tid som bara några timmar själv tycker jag inte om, det känns onödigt och slöseri.

I Dare You To Love Me 46.

Jag har lov nu och det passar mig alldelens utmärkt! Är det något jag är bra på, då är det verkligen lov. Jag har bara gjort roliga saker på lovet, kort genomgång;
Fredag - Frasse hälsade på mig i skolan, kvällen spenderades hemma hos Frans innan jag, Fredrik och Mattias åkte hem till mig och lyssnade på Djungelboken på LP. Jag har sagt det förut men säger det igen, det finns ingenting bättre än sagor på LP. För att göra dem ultimata ska Beppe Wolgers medverka på ett eller annat sätt.
Lördag - Shoppade i Stockholm med min moster och köpte mig en otroligt snygg 3/4 ärmad stickad klänning med puff på rätt ställen och tight på rätt ställen, den hade jag senare på kvällen på mig när jag, min bror och allas vår Gurre tog oss upp till Mobergs där jag med magi tog mig in trots 20 års lagen. Där såg vi Shotgun Crackers spela och drack oss snygg dynga, eller i alla fall syskonen Kron, Gurre blev smör.
Söndag - Efter en lugn dag med skumbad och försök till att städa mitt rum åkte Ida och jag till Rimbo för att träffa Rikard. Han mötte oss inte som lovat vid stationen utan vi irrade runt i metropolen Rimbo i någon timma innan vi tillslut hittade rätt, läxan vi lärde oss var att A, åk aldrig till Rimbo utan guide, B, ha alltid pengar på mobilen.
Måndag - Jag lyckades städa klart mitt rum innan jag och Lisa åkte in till Stockholm med Louise och Robin till Debaser för att se Shotgun spela igen. Jag fick för övrigt träffa Lisas pojkvän Jonathan för första gången. Han var gullig. Alla borde för övrigt lyssna närmare på Shotgun www.myspace.com/shotguncrackers

image50

Tisdag - Den började ljust med att jag gick till Röda korset med Jocke, mamma och Bodil. Fick mig en fin röd axelväska och några trevliga LP skivor och icke att förglömma Laura Palmers Hemliga Dagbok. Tänker så fort jag läst klart den titta på varenda avsnitt av Twin Peaks. När det började nalkas kväll och jag piskat Jocke med 90p i Alfapet tog jag med mig Coco och Joel hem till mig och vi sorgesöp tillsammans med mina föräldrar och deras gäster och lyssnade på gamla hits.
Onsdag - Då min mamma inte alls var nöjd med mina trasiga chinaskor i detta regniga Sverige tvingade hon ut mig på skojakt, fem affärer och åtskilija timmar senare hittade jag tillslut ett par låga lack gymnastik skor som det inte regnar in i. Alla tidigare skor motarbetade mig och var fula. Kvällen tillbringade jag hemma hos Albin och Jocke med att titta på Big Fish innan jag gick hem några minuter innan tolv då det då klockan då slog om till Jockes födelsedag! Grattis!!
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på bra musik och äter Toblerone och försöker göra min hemtenta i svenska B men det går inte alls bra. Det är ju trots allt lov. Och resten av lovet ser ut att bli lika bra. Imorgon blir det Shotgun och The Callahan spelning på teatern med alla mina favorit vänner och i helgen blir det antagligen middag med klasskamraterna med utklädning. Jag skulle nog aldrig kunna bli en enstöring. Minst en vän några timmar per dag annars blir jag fullkomligt oresonlig.

RSS 2.0